Årets Hederspris og Ungdomsstipend

Lørenskog Idrettsråd delte ut sin årlige Hederspris og ungdomsstipend ifm St Hans feiring på Skårer gård

Stipendet som deles ut er på kr. 10 000 og skal motivere utøveren til videre innsats innenfor sin idrett.

Ungdomsstipendet gikk i år til Rebekka Carlsen fra Bordtennisklubben B-72.

Rebekka Carlsen kommer fra Finstad og har spilt for Lørenskogklubben hele sin karriere. Som 14 åring ble hun Norgeshistoriens yngste Kongepokalvinner, og har allerede rukket å bli klubbens mestvinnende spiller med 28 NM gull i ulike aldersklasser.

Hun har vunnet alt som kan vinnes i Norge, og det i en meget ung alder. Internasjonalt har hun flere topp 10 plasseringer fra EM for ungdom.

Rebekka har akkurat fullført videregående skole, og turen går nå videre til Østerrike der hun blir bordtennisspiller på heltid. Gratulerer så mye!

Vi i Idrettsrådet ønsker Rebekka lykke til videre med satsningen.

Hedersprisen deles ut til en person som har gjort en langvarig innsats for idretten i Lørenskog Kommune, samt representerer idrettens verdier og holdninger på en god måte.

Det var i år flere nominasjoner med svært gode kandidater til Hedersprisen.

Årets hederspris gikk til Bjørn Nordby, som er aktiv i mange verv for Lørenskog Ishockeyklubb AIL og Lørenskog Ishockeyklubb Elite.

Det en stor glede å kunne gi årets hederspris til en som har vært med fra begynnelsen i 1963 og som fremdeles bidrar. Bjørn har en imponerende idretts-CV. Han er mangeårig, styremedlem, Unified-trener, leder av Ishockeyskolen og som nevnt en av initiativtakerne til stiftelsen av klubben i -63. Bjørn har lagt ned en enorm innsats særlig for barn og ungdom som har trengt ekstra oppfølging.

Bjørn har også en imponerende karriere som aktiv og trener. Fra -67 til -72 spilte han hockey for Skeid i eliteserien. I fotball har han spilt for Lørenskog, Strømmen, Skeid, Lillestrøm og han var endog innom landslaget. Han har fått med seg cupmesterskap for Skeid og seriemesterskap for Lillestrøm.

Det er en særdeles verdig vinner av hedersprisen med tanke på innsatsen han har lagt ned for idretten og med tanke på egne meritter.

Ungdomsstipendet til Rebecca ble mottatt av hennes mor og trener siden Rebecca var på reise.
Årets hederspris ble tildelt Bjørn Nordby fra Lørenskog Ishockey klubb